*Nettavisen* Sport.

- Blir trolig ny Aalesund-trener

Harald Aabrekk går etter all sannsynlighet fra å være speider til å bli hovedtrener i Aalesund. Foto: Tor Yttri (NTB scanpix)

Harald Aabrekk går etter all sannsynlighet fra å være speider til å bli hovedtrener i Aalesund.

Sunnmørsposten skriver at det skal være styrets beslutning.

Da 58-åringen ble lansert som Jan Jönssons erstatter i forrige uke, ville han ikke si så mye om det, men situasjonene skal ha forandret seg de siste dagene. Alt tyder nå på at han kommer til å få jobben, og fotballeksperten Lars Tjærnås mener det vil være et godt valg.

– Med Aabrekk vil laget få en trener som er spesielt flink til å utvikle enkeltspillere. Det bør være i tråd med klubbens filosofi nå som det kommer opp en del unge og spennende spillere, sier Tjærnås til smp.no.

Han legger til at Aabrekk kjenner klubben og menneskene som sitter i nøkkelposisjoner godt. Personkjemien og kommandolinjene bør være gode, og det er undervurderte suksesskriterier, mener Tjærnås.

Aabrekk ville ikke si noe om han hadde fått tilbud da Sunnmørsposten snakket med ham i forrige uke, men nå skal det ligge et tilbud på bordet.

– Vi er kommet dit at vi har god kontroll på situasjonen, sier styreleder Kjell Tennfjord, men også han holder kortene tett til brystet foreløpig. (©NTB)

LES OGSÅ:


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.