*Nettavisen* Sport.

- Bohinen høyaktuell som ny Viking-trener

TIL VIKING? Ifølge lokalavisen skal Sandefjords trener Lars Bohinen være høyaktuell for jobben. Foto: Audun Braastad (NTB scanpix)

Sandefjord-treneren skal være favoritt til å overta den ledige trenerjobben i Stavanger.

12.12.17 13:07

Det melder Stavanger Aftenblad tirsdag.

Avisen hevder Viking de siste ukene har gjennomført flere samtaler med Bohinen, og den nåværende Sandefjord-treneren skal ha signalisert sin tydelige interesse.

Viking nekter å bekrefte avisens informasjon.

- Jeg ønsker ikke å kommentere navn, men kan si at listen over kandidater er veldig kort nå, sier styreleder Stig H. Christiansen i Viking Fotball AS til avisen.

Vikings daglige leder Eirik W. Henningsen sier til Aftenbladet at klubben håper å presentere klubbens nye trenerteam i løpet av relativt kort tid.

Ifølge avisen skal Viking ha ytterligere ett navn på listen over aktuelle kandidater. Det vites ikke hvem dette skal være.

Lars Bohinen, som har ett år igjen av kontrakten med Sandefjord, har ikke besvart Stavanger Aftenblad. Det har heller ikke lyktes Nettavisen å komme i kontakt med Bohinen tirsdag.

Bohinen ledet i 2017 Sandefjord til trygg plass i Eliteserien, stikk i strid med mange spådommer før sesongen.

Viking, ledet av nå sparkede Ian Burchnall store deler av sesongen, rykket på sin side ned til Obos-ligaen etter en skrekkelig prestasjon og jakter treneren som skal ta dem tilbake til det gode selskap i Eliteserien.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag