- Borges veldig aktuell til sommeren

Foto: Erlend Aas (Scanpix)

Rosenborg gir ikke opp FFKs stjerne.

31.03.11 08:15

Denne uka skal Vålerenga ha budt sju millioner kroner for Fredrikstads Celso Borges. Men som Nettavisen skrev onsdag, er det uaktuelt for FFK å selge kostarikaneren til VIF nå.

Tidligere har Rosenborg gjort framstøt mot Borges. Og sportslig leder Erik Hoftun utelukker ikke at trønderne prøver seg igjen. Snarere tvert imot.

- Veldig aktuell
- Borges er en mann vi har fulgt en stund, og som vi også har snakket med FFK om. Han er veldig aktuell igjen til sommeren, sier Hoftun til Adresseavisen.

Så spørs det om Rosenborg eller Vålerenga er interessante klubber for Borges – som er bosmanspiller etter sesongen. Trolig vil de få konkurranse av mange klubber fra andre nasjoner.

Og Borges selv drømmer om Premier League.

- Sovet i timen
Tor Kristian Karlsen, som i sin tid hentet Borges til Fredrikstad, er overrasket over at ikke norske storklubber tidligere har prøvd å hente FFK-juvelen.

- Mens jeg er glad for at Fredrikstad har lykkes å beholde en veldig god fotballspiller, forundrer det meg at Tippeliga-klubbene ikke forsøkte å sikre seg Borges like etter at FFK rykket ned i Adeccoligaen (vinteren 2010) eller i sommervinduet samme år. I følge mine kilder var kun Lillestrøm interesserte i Borges vinteren 2010 (men av en eller annen grunn ble det ingenting av dealen). Hvor var de andre: her mener jeg Tippeliga-klubbene sov i timen, skriver Karlsen i sin blogg.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.