RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Svein Ove Ekornesvåg (Scanpix)

- Bra om Bugge Pettersen signerer

Sist oppdatert:
Kjell Jonevret tror Sandefjords Espen Bugge Pettersen kan stoppe Moldes lekkasje.

MOLDE - VfB STUTTGART 2-3:

MOLDE (Nettavisen): Molde-trener Kjell Jonevret har sett seg lei på at laget hans slipper inn billige baklengsmål. Molde har sluppet inn hele 35 mål på 18 Tippeliga-kamper. Sølvlaget fra i fjor er kun slått av Kongsvinger som har sluppet inn to mål mer enn Molde.

I torsdagens Europa League-kvalifiseringskamp mot Stuttgart måtte Molde-keeper Knut Lillebakk hente ut tre baller fra nettet. Tre baklengs på hjemmebane holder som kjent ikke langt i Europa.

Nå håper Jonevret at klubben signerer Sandefjord-keeper Espen Bugge Pettersen i et forsøk på å stoppe antall baklengsmål.

- Ja, det ville ha vært bra om han signerer for oss snart. Klubben er i dialog med Sandefjord og jeg håper det går i orden. Keepersituasjonen vår har ikke vært optimal, sier Jonevret.

Les også: - Håper på VM-stjernene

Vanskelig
Men det er også på andre områder i forsvaret som gir Jonevret et dilemma. En utfordring mange kanskje vil kalle et luksusproblem.

Klubben gikk til innkjøp av Sveriges lovende U-21 venstreback Emil Johansson før sesongstart i den tro de ville få selge Knut Olav Rindarøy til utlandet. Johansson skulle være klubbens førstevalg på venstreback. Men interessen for Rindarøy fra utlandet uteble og nå sitter Jonevret på to venstrebacker.

- Emil har den beste innleggsfoten i klubben. Det er vanskelig for meg å sette Emil på benken, sier Jonevret.

- Han ble kjøpt inn som erstatter for Knut Olav (Rindarøy jour.anm.), men så fikk vi ikke solgt Knut Olav. Dermed sitter vi med to venstrebacker som begge bør ha en plass på laget. Nå har Emil spilt venstrekant i serien, men det er ingen heldig situasjon. Han er best på venstreback, mener Molde-treneren.

Ikke optimalt
Molde-trener avslører at nyinnkjøpte Johansson ikke er fornøyd med tingenes tilstand.

- Emil er ikke fornøyd med han ikke får spille venstreback, så vi må finne en løsning på situasjonen.

Emil Johansson selv håper at Rindarøy snart får sjansen utenlands, slik at han kan ta over plassen på venstreback.

- For meg er situasjonen ikke optimal i det hele tatt. Det er ikke bra for min utvikling som back at jeg spiller venstrekant eller blir sittende på benken. Jeg håper på en løsning og det er at Knut Olav kan bli solgt til utlandet, sier Johansson.

Returkampen spilles på Mercedes-Benz Arena i Stuttgart torsdag til uka. Molde må altså vinne med to mål for å gå videre. Jobben blir neppe lettere av at Stuttgarts VM-spillere da trolig er tilbake på laget.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere