RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Braaten starter igjen

Foto: VOLKER HARTMANN (AFP)
Sist oppdatert:
Men får Skjelbred, Brenne, Grindheim eller Riise sjansen som indreløpere?

BISLETT (Nettavisen): Egil Drillo Olsen kunne heller ikke onsdag gjennomføre en ordentlig trening med sine utvalgte før lørdagens VM-kvalifiseringskamp mot Makedonia.

Dette fordi Strømsgodsets Fredrik Winsnes og Branns Erik Huseklepp kun deltok på deler av økta, etter at de to lagene møttes i Tippeligaen tirsdag.

I tillegg manglet Kjetil Wæhler som var med kona på sykehus.

Drillet midtbanen
Det lille de fremmøtte tilskuerne ble vitne til av formasjonstrening handlet om drilling av en femmer på midtbanen, og ga egentlig kun to svar: At Daniel Braaten starter på høyrekant i Makedonia, og at Morten Gamst Pedersen tar venstrekanten. Som ventet altså.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Daniel Braaten spilte en glimrende kamp under Drillo mot Tyskland i februar, men var meget svak mot Sør-Afrika og imponerte heller ikke mange mot Finland. Likevel får han altså sjansen igjen.

Alt annet er egentlig fortsatt åpent.

Stabæks Henning Hauger spilte riktignok som defensivt anker gjennom hele økta, men det er nok en sjanse for at Drillo lar seg friste til å gi den rollen til Fredrik Winsnes i Makedonia.

På indreløperplass ble alle fire testet. Først ble duoen Christian Grindheim og Simen Brenne testet som indreløpere foran Hauger. Så tok Per Ciljan Skjelbred og Bjørn Helge Riise deres plass.

Og flere svar får vi ikke før fredag. Det meste av torsdagens trening er nemlig lukket for pressen.

Knudsen eller Jarstein?
Ellers er det egentlig kun på keeperplassen det er usikkerhet i det norske laget. Onsdag fikk både Jon Knudsen og Rune Jarstein sjansen bak den drillede midtbanefemmeren.

Backrekka ser relativt klar ut. Det betyr Jon Inge Høiland på høyreback, Brede Hangeland og Kjetil Wæhler som midtstoppere og John Arne Riise som venstreback. Lengst framme er John Carew et udiskutabelt valg.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere