RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Ifølge lokalavisen Bergens Tidende mistenker flere Brann-spillere at lagkamerat Kristoffer Barmen (21) får spilletid på grunn av at han er sønn av Branns styreleder Rolf Barmen.
Ifølge lokalavisen Bergens Tidende mistenker flere Brann-spillere at lagkamerat Kristoffer Barmen (21) får spilletid på grunn av at han er sønn av Branns styreleder Rolf Barmen. Foto: Marit Hommedal (NTB scanpix)

- Brann-spillere med mistanker mot Barmen

Sist oppdatert:
Hevder han får spilletid fordi han er styrelederens sønn.

Ifølge Bergens Tidende mistenker flere Brann-spillere at lagkamerat Kristoffer Barmen (21) får spilletid på grunn av at han er sønn av Branns styreleder Rolf Barmen.

Unggutten har denne sesongen startet 14 kamper for rødtrøyene, men har i likhet med resten av laget ikke imponert nevneverdig.

Avisen viser samtidig til en e-post fra Rolf Barmen i 2012, sendt til nettopp Bergens Tidende, der han kontaktet BTs journalist om sønnens børskarakter i avisen.

Foranledningen var at BT hadde gitt sønnen Barmen karakteren 3 på BTs spillerbørs i 0-0-kampen mellom Brann og Viking. På dette tidspunktet var Rolf Barmen administrerende direktør i NextGenTel, et selskap som sponset Brann.

LES OGSÅ:- En pinlig og flau sak

GJENSTAND FOR DEBATT: Kristoffer Barmen.

Avfeier spekulasjonene
Avisen hevder også at de har kunnskap om at deres børskarakterer av Barmen denne sesongen har vært gjenstand for intern debatt på bakgrunn av styreformannens reaksjoner.

Nå slår Branns styreleder Rolf Barmen tilbake mot spekulasjonene. Han sier at han overhodet ikke har forsøkt, på noe vis, å påvirke Rikard Norlings bruk av sønnen.

Han forteller også at Branns nestleder Mette Nora Sætre advarte ham mot nettopp slike spekulasjoner da han ble valgt ved årsmøtet.

- Jeg føler ikke behov for å forsvare noe som helst, Rikard (Norling, trener) må svare på om han føler Kristoffer spiller fordi han er min sønn. Det jeg synes er synd, er at Kristoffer ikke får en anerkjennelse av at han er en god fotballspiller, men at han snarere blir mistenkeliggjort for å spille på grunn av meg. De spekulasjonene levde han nok også med da jeg var sponsor i Brann. Vi skulle selvsagt gjerne vært dem foruten, men vi visste spekulasjonene ville komme, sier Rolf Barmen til BT.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

SLÅR TILBAKE: Branns styreleder Rolf Barmen.


- Hadde tatt et fly bort
Brann-trener Rikard Norling avfeier spekulasjonene kontant.

- Dersom jeg på noe tidspunkt hadde følt at Rolf forsøkte å påvirke mitt laguttak i noen retning, ville jeg straks etter tatt et fly bort og satt meg på en stubbe i en forstadsskog utenfor Stockholm, sier Rikard Norling til BT.

- Hva er din kommentar til at det finnes spillere som tror det faktum at Kristoffer spiller, har sammenheng med at hans far er formann? spør BT.

- Igjen, jeg kjenner dynamikken i media. Du er på et vis i stand til å få det svaret du ønsker deg, på bakgrunn av hvordan du stiller dine spørsmål, svarer svensken.

Norling begrunner at Barmen har fått mye spilletid med at han har en taktisk evne som er viktig for laget. Norling mener Barmen var en av de første som hengte seg på hjelpetrener Hassan El Fakiri da han forsøkte å implementere sin taktikk.

Brann og Kristoffer Barmen spiller neste kamp borte mot Strømsgodset kommende helg.

Nettavisen har ikke lyktes med å komme i kontakt med Kristoffer Barmen.

LES OGSÅ:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere