RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Brann takket nei til millioner for 16-åring

BEHOLDER HANSSON: Rikard Norling og Brann har takket nei til et milliontilbud fra nederlandske Twente for 16 år gamle Emil Hansson.
BEHOLDER HANSSON: Rikard Norling og Brann har takket nei til et milliontilbud fra nederlandske Twente for 16 år gamle Emil Hansson. Foto: Marit Hommedal (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Nå regner agenten med at unggutten blir å se på Branns førstelag.

Brann har takket nei til et «meget godt tilbudt» fra nederlandske Twente for 16 år gamle Emil Hansson, skriver BT fredag ettermiddag.

Det er spillerens agent Stig Lillejord som bekreftet budet overfor avisen. 

Ifølge BT skal det være snakk om et tilbud på flere millioner. 

- Hansson ønsket å dra
Lillejord bekrefter at Brann har mottatt et godt tilbud fra nederlenderne.

- Jeg kan bekrefte at Brann har takket nei til et meget godt økonomisk tilbud fra Twente på Emil Hansson. Det er umulig å oppfatte dette på en annen måte enn at de ser på Emil som en sentral del av laget i årets sesong, sier spillerens agent Stig Lillejord til BT.

Ifølge agenten ønsket 16-åringen selv å reise til Nederland.

- Både Emil og hans familie ønsket å dra til Nederland, men han respekterer selvsagt kontrakten sin med Brann. Da må vi samtidig ta det for gitt at Brann respekterer kontraktene de har inngått med spillerne, forteller Lillejord. 

Brann bekrefter bud
Fungerende sportssjef i Brann, Rune Soltvedt, bekrefter også overfor BT at Brann har takket nei til et bud på 16-åringen.

- Det var et resultat av en stor avveining, og det kan godt vise seg i ettertid at vi har bommet. Svaret på det vil vi kanskje ikke engang sitte på om ett års tid, sier Soltvedt til BT. 

- Emil har gjort sine saker bra i starten av denne sesongen. Slik vi ser det konkurrerer han om å få starte kamper for Brann, sier sportssjefen.

Brann møter Fredrikstad borte i deres første kamp i OBOS-ligaen 6. april.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere