- Brasil vurderer Dunga

AKTUELL: Den tidligere brasilianske fotballspilleren og landslagstreneren Dunga skal være aktuell for å ta over for Luiz Felipe Scolari.

AKTUELL: Den tidligere brasilianske fotballspilleren og landslagstreneren Dunga skal være aktuell for å ta over for Luiz Felipe Scolari. Foto: Nelson Almeida (Afp)

Kan gjøre comeback som landslagstrener.

Ifølge flere lokale medier kan Dunga bli Luiz Felipe Scolaris erstatter som Brasils landslagssjef i fotball.

Dunga skal være aktuell for jobben selv om han fikk sparken som Brasil-trener etter kvartfinaletapet for Nederland i 2010-VM.

Brasils fotballforbund (CBF) har varslet at de vil kunngjøre Scolaris etterfølger tirsdag.

Scolari trakk seg som brasiliansk landslagssjef etter at laget skuffet stort under VM på hjemmebane. Brasilianerne tapte hele 1-7 for Tyskland i semifinalen, mens det ble 0-3 for Nederland i bronsekampen.

Det var antatt at Tite var den store favoritten til å ta over Brasil, men nå skal Dunga være i førersetet. Som Corinthians-trener ledet Tite i 2012 klubben til triumfer i Copa Libertadores og klubb-VM.

Dunga tok over som Brasils landslagssjef etter VM i 2006. Han ledet landet til seirer i både Copa America (2007) og kontinentcupen (2009), men måtte betale prisen for et skuffende VM i Sør-Afrika. (©NTB)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.