RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AP/Scanpix

- Brutal kamp om Ribery

Bayern nekter å gi slipp på sin juvel.

Bayern Münchens Franck Ribery har vært i strålende form denne sesongen, og spesielt i Mesterligaen har den franske vingen imponert voldsomt.

Dette har ikke gått upåaktet hen i resten av fotball-Europa, og ifølge nyhetsbyrået Reuters skal en rekke storklubber ha den raske franskmannen på ønskelisten.

Tyskerne skal imidlertid være svært lunkne til et salg, og lover å gjøre alt som står i sin makt for å beholde mannen som har kontrakt fram til 2011.

- Målet vårt er å beholde ham her. Men det kommer til å bli en brutal kamp. Det kommer helt sikkert forespørsler om han. Da blir det viktig at vi er sterke og gjør det helt klart at vi ikke vil selge, sier Bayern-direktør Uli Hoeness.

Hoeness innrømmer likevel at det kan bli vanskelig. Den tidligere tyske stjernespilleren mener at agentene og rådgiverne til Ribery trolig vil prøve å overtale vingen til å dra.

- Blir det mange spekulasjoner, så står rådgiverne klare. Agentene tjener store penger på at spillere bytter klubb, og liker ikke at de blir i én klubb i mange år, sier Hoeness.

Franck Ribery har tidligere spilt for klubber som Metz, Galatasaray og Marseille. 25-åringen har i tillegg 32 kamper og fem mål fro det franske landslaget.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere