RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix

- Børven i samtaler med toppklubb

Vålerenga-spissen har flere friere.

Tidligere denne uken kunne TV 2 fortelle at Vålerenga-spiss Torgeir Børven var på vei bort.

Osloklubben sliter med økonomien og derfor vil det ikke komme som noen overraskelse om den attraktive 22-åringen blir solgt i vinter.

TV 2 skrev at Børven var nær en avtale med danske FC Nordsjælland, men kan nå melde at også nederlandske klubber snuser på Vålerenga-spilleren.

Det skal i første rekke dreie seg om FC Twente og spillerens agent Kent Karlsen skal være i treskolandet for å sjekke forholdene, skriver TV 2.

Ingen parter ønsker enn så lenge å kommentere disse spekulasjonene.

Vålerenga sliter altså med økonomien og må kutte 20 millioner i budsjettet for 2014. Spillerne har gått med på en lønnskutt på 12,5 prosent for å få til dette.

Et salg av Børven vil føre til ytterligere mynt i klubbkassa.

FC Twente ligger så langt på tredjeplass i Nederlands toppdivisjon etter 15 runder. Det er Vitesse som topper tabellen, med Ajax på andreplass.

Twente vant toppdivisjonen så sent som i 2010 under ledelse av engelske Steve McClaren. Nå er det nederlenderen Michel Jensen som er sjef i klubben.

Om Børven går til Twente vil han bli lagkamerat med folk som Luc Castaignos og Quincy Promes. Begge står bokført med åtte ligamål i høst.

Klubben har også danske Andreas Bjelland og svenske Rasmus Bengtsson i stallen.¨

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere