RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Buffon på vei til storklubb


PÅ VEI TIL NY KLUBB: Keeper Gianluigi Buffon.
PÅ VEI TIL NY KLUBB: Keeper Gianluigi Buffon. Foto: Fototricarico / Ipa (Pa Photos / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Takket for seg i Juventus. Nå kan det se ut til at 40-åringen fortsetter karrieren i Frankrike.

Keeperlegenden Gianluigi Buffon skal være nær en overgang til den franske storklubben PSG, melder journalisten Gianluca Di Marzio.

Den anerkjente italieneren siterer igjen Sky Sports-journalisten Giovanni Guardalà på dette og hevder at en avtale kan bli klar allerede onsdag.

Den franske klubben skal ha tilbudt veteranen en toårskontrakt og PSG skal angivelig ha overbevist 40-åringen om å signere denne avtalen.

Forhandlingene om en avtale er fortsatt ikke hundre prosent fullført, ifølge Di Marzio, men partene skal føle seg trygge på å bli enige.

Nylig annonserte Buffon at han gir seg i Juventus.

Keeperen kom til klubben fra Parma i 2001 og har spilt over 650 kamper for Torino-laget.

Buffon har vært med å vinne Serie A en rekke ganger med Juventus og ble også med klubben ned i Serie B da den ble tvangsnedrykket før 2006/07-sesongen.

Til tross for stor suksess i Juventus har Buffon aldri fått oppleve å vinne Champions League-trofeet med klubben, selv om han har spilt flere finaler - den siste i Cardiff mot Real Madrid i 2017.

I 2006 sto Buffon mellom stengene da Italia vant VM.

40-åringen står bokført med hele 176 landskamper for støvellnasjonen, men har gjort det klart at han ikke ønsker å spille videre for landslaget.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere