RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AP/Scanpix

- Burde aldri gått til Barcelona

Sist oppdatert:
Stjerneving angrer på at han forlot Premier League.

Alexander Hleb ble en umiddelbar hit, da han ankom Arsenal fra tyske Stuttgart i 2005. Vingen ble fort en fast del av Arsène Wengers fintspillende lag, og fikk med seg 89 kamper for londonlaget.

Foran forrige sesong valgte imidlertid hviterusseren å forlate The Emirates til fordel for et liv i sus og dus i Barcelona. Men akkurat det valget angrer han bittert på den dag i dag.

Hleb ble nemlig aldri noen suksess på Nou Camp, og måtte stort sett nøye seg med å kikke på fotball fra benk- eller tribuneplass. Denne sesongen er han tilbake hos Stuttgart – på lån.

- Jeg angrer på at jeg dro fra Arsenal. Der spilte jeg fotball hver eneste uke for et av de mest spennende lagene i Europa, sier vingen ifølge News of the World.

- Jeg spilte under en av de beste trenerne i verden, og jeg skylder Arsène Wenger en god del. En fotballspiller kan bare være fornøyd med seg selv når han bidrar til at laget spiller bra.

Møter England
Onsdag er Hleb tilbake på gamle trakter. Da møtes nemlig Hviterussland og England til dyst. Vingen innrømmer at det er en smule trist å besøke sitt gamle hjemsted igjen.

- Jeg spilte for et lag som nesten var ustoppelige forrige sesong, men det var ikke så mye jubel for min del mot slutten av sesongen, sier Hleb om tiden i Barcelona.

- Jeg tilbrakte jo store deler av sesongen på benken, og det var ikke akseptabelt.

Ønsket av Inter
Hviterusseren var i søkelyset til José Mourinho og Inter i sommer, men valgte til slutt å gå til gamleklubben Stuttgart. Det valget er han i hvert fall fornøyd med.

- Jeg kunne gått på lån til Inter, men jeg takket nei til José Mourinho. Jeg valgte Stuttgart i stedet. Der har jeg alltid vært veldig fornøyd med situasjonen min, sier Hleb.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere