*Nettavisen* Sport.

- Byr 230 millioner for Fabregas

Foto: Getty / All Over Press

Hevder Manchester United ønsker å hente den tidligere Arsenal-stjernen.

15.07.13 15:26

Ifølge Sky Sports, kommer Manchester United til å tilby Barcelona 25 millioner pund for Cesc Fàbregas.

Spanjolen har vært koblet til en rekke klubber så langt i sommer, men nå virker det som om United kan bli første klubb ut med et konkret tilbud.

Flere eksperter mener United trenger å forsterke midtbanen, og nå kan altså Fabregas bli løsningen på problemet for David Moyes.

Gjennombrudd i Arsenal
Fabregas signerte for Arsenal i 2003 hvor han fikk sitt store gjennombrudd. Han returnerte derimot til moderklubben Barcelona i 2011.

I den spanske storklubben har 26-åringen måtte tåle å komme noe i skyggen av de andre stjernene på laget. Likevel har Fabregas imponert de gangen han har fått sjansen.

I 2011/12-sesongen spilte han totalt 48 kamper og scoret 15 mål. Forrige ble det 48 kamper og 14 mål, samt flere målgivende pasninger.

- Trives i Barcelona
Men til tross for spilletid og imponerende prestasjoner på banen har Fabregas allerede blitt koblet til en retur til England.

I juni fortalte derimot 26-åringen at han ikke har noen planer om å forlate Barcelona.

- Jeg har alltid sagt at jeg trives i Barcelona. De som sier at jeg skal bort kjenner meg ikke, og har aldri snakket med verken meg eller min agent, sier Fabregas ifølge Marca.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.