RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Cardiff ber ikke om at resultatet annulleres

3-0: Ole Gunnar Solskjær var lite fornøyd da han og Cardiff tapte 3-0 for Tony Pulis' Crystal Palace. Nå klager Cardiff inn Palace for FA.
3-0: Ole Gunnar Solskjær var lite fornøyd da han og Cardiff tapte 3-0 for Tony Pulis' Crystal Palace. Nå klager Cardiff inn Palace for FA. Foto: Rebecca Naden (Reuters)
Sist oppdatert:
Wales Online har snakket med en kilde, som avviser ryktene.

Forrige uke ble det kjent at Cardiffs lagoppstilling til møtet med Crystal Palace ble lekket til motstanderlaget.

Torsdag hevder BBC at advokater har på vegne av Cardiff sendt en femsider lang klage til Premier League-ledelsen. BBC skriver også at i samme klage krever Cardiff at resultatet i kampen, som Crystal Palace vant 3-0, blir annullert.

En kilde lokalavisa Wales Online har snakket med, hevder imidlertid at dette ikke stemmer.

- Det er ikke det klubben ber om. Det eneste som blir etterspurt, er at Premier League, som vakthunden i sporten vår, ser på situasjonen, sier kilden til avisen.

- De har ikke spurt om noe mer enn det. De har definitivt ikke bedt om at resutatet ikke skal være gjeldende. Klubben føler at det som skjedde var urettferdig og derfor ble et brev sendt til Premier League. Nå er det i deres hender.

Forrige uke skrev Wales Online at en Cardiff-ansatt har fått sparken som følge av lekkasjene som skal ha nådd Crystal Palace.

Både Crystal Palace og Cardiff har kjempet mot nedrykk denne sesongen. Onsdag tok Palace et stort steg mot ny kontrakt, da Everton ble slått 3-2.

Cardiff har tre poeng opp til trygg grunn når fire serierunder gjenstår.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere