RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Carew klubbløs til januar

Foto: Erlend Aas / SCANPIX
Sist oppdatert:
Den norske spissen må trolig gå arbeidsledig i høst.

John Carew må trolig vente til januar med å finne seg en ny klubb, skriver VG mandag.

Den norske spissen fant seg ikke ny klubb før overgangsvinduet stengte og dermed kan det bli vanskelig for nordmannen å finne ny arbeidsgiver i høst.

Ifølge Stein Pedersen i Norges Fotballforbund skal det være svært liten sjanse for at den storvokste spissen nå kan signere for en ny klubb.

- Nesten utelukket
Det finnes en liten mulighet selv nå som markedet er stengt, men dette skal være en komplisert affære.

- Hvis det er snakk om en overgang innen samme land kan det nasjonale fotballforbundet godkjenne det. Om det dreier seg om bytte av klubb over landegrensene må det internasjonale fotballforbundet (FIFA) gi dispensasjon. Mot slutten av en sesong er det nesten helt utelukket, sier Pedersen til VG.

Carew har vært klubbløs siden han ble frigitt av West Ham etter forrige sesong. Tidligere i sommer ble spissen koblet til Vålerenga uten at noe skjedde.

Lønnskrav?
Overgangen skal angivelig ha strandet på Carews lønnskrav, men TV 2-profil Davy Wathne fortalte senere til Nettavisen at dette ikke skal ha vært tilfellet:

- Det sier han bare er tøv og en misforståelse. Jeg opplever det som tatt ut av en sammenheng. Han fortalte meg at han har konkrete tilbud, der han kunne sikret seg en lønn på ti millioner netto. Det handler ikke om pengene, men VIFs innstilling.

John Carew har en lang karriere bak seg på fotballbanen og har vært innom klubber som Lørenskog, Vålerenga, Rosenborg, Valencia, Besiktas, Roma, Lyon, Aston Villa, Stoke og nå sist West Ham.

Den store spissen ha også 91 landskamper for Norge og har scoret 24 ganger med flagget på brystet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere