RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Tor Richardsen (Scanpix)

- Carew skal bort fra Besiktas

Sist oppdatert:
Besiktas-sjef Vincente del Bosque har bestemt seg for å rydde i stallen. Den tyrkiske storklubbenn skal kvitte seg med sju stjernespillere, blant dem John Carew.

Det tyrkiske storlaget har slitt denne sesongen. Klubben er ute av UEFA-cupen, og ligger på en skuffende 5. plass i den hjemlige serien. Nå har trener Vincente del Bosque i samråd med klubbledelsen besluttet å selge unna de største stjernene i stallen.

På en pressekonferanse i Istanbul onsdag opplyste fotballansvarlig Kivanc Oktay at Besiktas skal bygge en stall hvor snittalderen ikke skal være høyere enn 24 år, skriver Dagbladet.

I tillegg til John Carew skal følgende profiler selges unna:

Sergen Yalcin, Cordoba, Juanfran, Ronaldo, A. Hassan og Pancu. De fleste av disse er dyre utenlandsimporter.

De tyrkiske avisene går ofte ikke av veien for å formidle løse fotballrykter som etablerte sannheter, men det spesielle i denne sammenhengen er ifølge Dagbladet at de fleste av landets storaviser er samstemte i rapportene om Besiktas drastiske beslutning.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere