- Carroll kan temmes

Foto: Pa Photos/Scanpix

Og Gibson mener oppgjørene mot Liverpool er størst.

06.03.11 13:21

Manchester Uniteds Darron Gibson er sikker på at lagets forsvarsspillere er mer enn gode nok til å ta hånd om Andy Carroll når lagene møtes til storkamp på Anfield søndag.

Carroll kom til Liverpool fra Newcastle på overgangsvinduets siste dag i januar. Nå ventes det at tankspissen skal gjøre sin debut, etter å ha slitt med en skade siden overgangen ble klar.

Kjenner Carroll
Gibson innrømmer at det ikke er optimalt å ha kaptein og stopperkjempe Vidic ute med karantene, men tror erstatterne vil gjøre en mer enn god nok jobb.

- Det er et slag å miste Vidic, men vi har gode spillere som kan steppe inn og gjøre en god jobb. Johnny Evans er tilbake, vi har Wes Brown og John O'Shea kan også spille midtstopper, sier Gibson til Skysports.

Gibson er klar over hvilken trussel Carroll utgjør, men tror forsvarsspillerne vet nøyaktig hva som venter dem.

- Han spilte mot oss tidligere denne sesongen, og jeg tror gutta vet hva som venter dem, siden de har sett ham på tv i tillegg. Selvsagt er han god, men jeg tror forsvaret kan håndtere ham, sier iren videre.

- Liverpool-kampene størst
23-åringen mener at oppgjørene mot Liverpool fortsatt er de største, til tross for den nye trusselen fra byrival Manchester City.

- Dette er den største kampen for oss. Selvsagt blir byderbyene mot City større nå når de utfordrer oss, men fortsatt er Liverpool-kampene størst.

Manchester United har allerede slått Liverpool to ganger denne sesongen - både i FA-cupen og i Premier League. Gibson er imidlertid klar på at Liverpool er et annet lag under Kenny Dalglish.

- De har utvilsomt blitt bedre under ham og de presterer bra om dagen. Jeg tror likevel at vi skal klare oss bra hvis vi fortsetter å spille slik vi vet vi kan gjøre, sier Gibson.

Vil slå tilbake
Etter tapet mot Chelsea tirsdag, tror Gibson at et storoppgjør mot Liverpool er den beste måten å slå tilbake på.

- Vi er selvsagt skuffet over at vi tapte kampen, men vi må reise oss og være klare for kamp søndag. Stemningen i troppen er god. Det blir en tøff kamp, men jeg tror det er perfekt for oss å spille en slik storkamp nå.

14.30 møtes de to storhetene Manchester United og Liverpool på Anfield.

Kampen kan følges i vårt livesystem.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.