*Nettavisen* Sport.

- Carroll vil til Newcastle

Foto: PA Photos/Scanpix

Skal være skuffet over at han ikke får sjansen under Brendan Rodgers.

16.07.12 21:37

Andy Carroll ser ikke ut til å være med i framtidsplanene til den nye Liverpool-sjefen, Brendan Rodgers.

Nå har han bedt agenten sin om å dra i havn en avtale med gamleklubben, Newcastle, skriver Chronicle Live.

Skuffet over Rodgers
Til tross for at Liverpool avslo Newcastles første bud, skal Carroll være fast bestemt på å forlate klubben. Og trolig kommer the Magpies med et nytt bud.

Carroll skal være skuffet over at han ikke engang fikk sjansen til å vise seg fram i oppkjøringen til årets sesong.

England-spissen har imidlertid sett realiteten i øynene og sagt klart ifra at jo tidligere en overgang går i orden, jo bedre.

Ifølge en kilde som står Carroll nær, har han fortalt ledelsen i Liverpool at han vil tilbake til Newcastle, skriver avisen.

Carroll har aldri lagt skjul på sin kjærlighet til gamleklubben og har tidligere uttalt at han aldri ønsket å forlate Newcastle i det hele tatt.

Newcastle-flørt
På en pressekonferanse nylig, ville ikke Alan Pardew utelukke at Andy Carroll kunne komme tilbake til klubben denne sommeren.

- Vi får se hvor det blir av Carroll neste sesong. Han gjorde det veldig bra hos oss og har fått pressen i Liverpool imot seg.

Det er imidlertid noen hinder Carroll må over før han kan ta på seg den hvite og svarte drakten igjen. For det første, må klubbene bli enige om pris og rammene for en avtale.

Lønnen hans på 80.000 pund i uka, kan heller ikke matches av Newcastle, men både spiller og klubb er villig til å møte hverandre på halvveien.

Carroll skal være overrasket over at Liverpool ikke vil ha ham lenger og har ingen intensjoner om å bli værende et sted han ikke er ønsket.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.