*Nettavisen* Sport.

- Cavani har tilbud fra Arsenal og Liverpool

TIL ENGLAND? Agenten til Edinson Cavani hevder at klienten hans har tilbud fra både Arsenal og Liverpool. Foto: Wang Zhao (Afp / NTB scanpix)

Radamel Falcao og Edinson Cavani skal stå på ønskelisten til Liverpool.

08.08.14 09:57

Torsdag dukket det opp et rykte om at Liverpool var favoritt til å sikre seg stjernespissen Radamel Falcao (28) fra Monaco, etter at journalisten Mina Rzouki uttalte på Twitter at hun har en god kilde som forteller henne dette.

HTML EMBED
HTML EMBED


Fredag skriver Liverpool Echo at Liverpool skal ha tatt kontakt med Monaco angående Falcao, men at merseysideklubben er blitt fortalt at han går til Real Madrid dersom han forlater Monaco.

En sesonglang låneavtale for Falcao ville blitt svært dyr. Monaco vil ifølge Liverpool Echo ha tolv millioner pund, mens Falcao forlanger rundt ti millioner pund i lønn - etter skatt.

Edinson Cavani er en billigere, men fremdeles dyr, løsning.

- Det har vært stor interesse for spilleren de siste seks månedene. Jeg kan bekrefte at Cavani har mottatt tilbud fra Liverpool og Arsenal. Cavani har allerede sagt at han gjerne vil spille i England, men han har ikke tatt en endelig beslutning, sier 27-åringens agent, Claudi Anelluci, ifølge El Telegrafo.

Følg overgangsvinduet LIVE i Nettavisen hver dag.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag