RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Cazorla på vei til London

Foto: Getty Images
Sist oppdatert:
Arsenal skal være enige med Malaga.

En av sommerens noe mindre omtalte overgangssagaer er Santi Cazorlas mulige overgang til Arsenal.

Malaga-spilleren har vært koblet til Emirates-klubben i lengre tid, og nå skal en overgang være like rundt hjørnet. Det melder Sky Sports torsdag morgen.

Santi Cazorla er etter rapportene klar til å sette seg på flyet til London når som helst, og vil etter planen gjennomføre den medisinske testen i løpet av uka.

De to klubbene skal ha kommet til enighet om en overgangssum på 17.3 millioner pund, som tilsvarer omtrent 165 millioner norske kroner.

Spillerens agenter har allerede hatt samtaler med Arsenal, og er fornøyde med avtalen som er blitt tilbudt Cazorla.

27-åringen, som kan spille i de fleste posisjoner på midtbanen, kom til Malaga før fjorårssesongen, men ønsker å komme seg vekk fra den økonomisk kriserammede klubben.

Og inn portene på Emirates, kommer ikke Cazorla nødvendigvis alene. Real Madrids unge midtbanespiller Nuri Sahin er nemlig lei av å slite benken i kongeklubben, og skal være aktuell for et sesonglangt utlån til Arsenal

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere