RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Celtic-spillerne står bak Deila

PRESSET: Men Ronny Deila har spillernes støtte, mener Stefan Johansen.
PRESSET: Men Ronny Deila har spillernes støtte, mener Stefan Johansen. Foto: Imago/action Plus
Sist oppdatert:
Stefan Johansen etter sjokktapet i helgen.

LILLESTRØM (Nettavisen): Stefan Johansen kom rett fra tap mot Hamilton til landslagssamling.

- Ronny takler det bra. Vi står sammen. Spillergruppen står fullt bak ham. Det samme gjør støtteapparatet. Men det er, som du sier, pressen og enkelte supportere som har sine meninger, men det må de få lov til å ha. Sånn er fotballen, den engasjerer mange. Men han takler det bra, og det gjør vi også som lag. Dette er rutinerte spillere som har vært med på ting før. Det er ikke noe problem, sier Johansen til Nettavisen.

- Hva synes du om kritikken mot Ronny?

- Presse er presse. Det kommer kritikk fra dere også om vi ikke vinner kamper på landslaget. Sånn er fotballen. Jeg tror ikke han eller vi har noen problemer med å takle det.

- Hvordan har spillerne respondert på kostholdsendringene til Deila?

- Jeg har vært med på det i Strømsgodset tidligere, så jeg visste om det. Dette er nytt for noen, men spillerne er åpne for nye ideer og de har en fin dialog. Ronny gjør det på en bra måte. Spillerne er åpne for ideer. Ronny har tatt dette på en fin måte. Det eneste han bryr seg om er at han vil ha et godt trent lag, sier midtbanespilleren.

Han tror og håper Celtic gir ham tiden han trenger.

- Det er en veldig resultatorientert klubb med mye press. Vi hadde noen bra uker, og hadde vi klart å vinne i går, så hadde ikke disse spørsmålene kommet. Men sånn er fotballen, det er bare å takle det, mener Johansen.

Til tross for tapet synes Celtic-spilleren det var verre å forklare situasjonen i klubben forrige gang landslaget var samlet.

– Ting er ikke så krise som alle andre skal ha det til, sa Johansen til NTB om tingenes tilstand i den skotske klubben.

ROER NED: Stefan Johansen under pressekonferansen med landslaget i fotball i Lillestrøm før landslagskampen mot Malta.


- Burde vunnet
Søndag ble det tap mot nyopprykkede Hamilton Academical for den tidligere Strømsgodset-spilleren.

– Det er en kamp vi burde vinne. Vi hadde 14-15 store sjanser, men det var en av de dagene hvor ballen ikke ville i mål. De fikk ett mål, og da ble det krisestemning.

Det skapte store oppslag da Deila forrige uke gikk ut mot spillernes forhold til kosthold. Innad i laget har det vært en ikke-sak, ifølge Johansen.

– Man må forstå at pressen blåser det opp mye mer enn det er. Vi vet hva han vil og er åpne for det. Han har gruppen bak seg. Det ser verre ut utenfra enn det egentlig er.

– Hvordan har du opplevd Ronny Deila den siste tiden?

– Det er ikke noen forskjell. Det var nesten verre å svare for seg under den forrige samlingen. Da hadde vi gjort det dårligere. Nå har vi gått videre i cupen og startet bra i europaligaen. Vinner vi hengekampen er vi bare tre poeng bak serielederen, sa Johansen. (©NTB)

LES OGSÅ:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere