*Nettavisen* Sport.

- Champions League er førsteprioritet

CHAMPIONS LEAGUE er førsteprioritet, sier Pabo Zabaleta. Foto: Darren Staples (Reuters / NTB scanpix)

Pablo Zabaleta mener City må være hovedmålet neste sesong.

Manchester City vant Premier League denne sesongen, og er naturlig nok klare for neste sesongs Champions League.

Manchester-laget har aldri tidligere vunnet den gjeve turneringen, men det mener City-back Pablo Zabaleta det er på tide å gjøre noe med.

Kan vinne
Han mener laget allerede neste sesong bør gå for Champions League-troféet.

- Vi vet hvor vanskelig det er å nå Champions League-finalen og vinne den. Jeg tror spillerne vi har, vi tenker mye på det. Hvis vi ser fremover, så er det en turnering som engasjerer oss, og vi vil vinne den. Eierne og alle sammen ser frem til det, sier Zabaleta ifølge The Guardian.

Høyrebacken mener samtidig laget må ta det steg for steg.

- Champions League er en turnering hvor du spiller mot de beste lagene i Europa. Hvis du gjør ett feilskjær i Champions League, så er du ute, fortsetter han.

Vil forsvare tittelen
City-spilleren mener laget også står bedre rustet til å forsvare Premier League-tittelen neste sesong.

- Jeg tror man må lære av sine feil. Denne sesongen har vi vært stabile, speiselt i de siste kampene hvor vi visste at alt var tett i teten av ligaen, med Liverpool som vant alle kampene sine, fortsetter han.

Han erkjenner at laget hadde store forventninger til seg selv denne sesongen, fordi han mener laget har en av de beste troppene i Premier League.

- Vi har veldig talentfulle spillere og også en god manager. Vi har jobbet veldig hardt for tittelen, og vi var det beste laget til slutt, avslutter han.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag