RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Chelsea bommet med superkjøp

Sist oppdatert:
Manchester United-stjernen Cristiano Ronaldo mener Chelsea bommet med sommerkjøpene.

Søndag spilles den første av trolig mange seriefinaler i Premier League denne sesongen. Manchester United tar imot Chelsea på Old Trafford, og forutsetningene er klare: Hjemmelaget leder serien med tre poeng på nettopp Chelsea.

Men nå pisker Cristiano Ronaldo opp stemningen. Han mener Chelseas sommerkjøp av Michael Ballack og Andrej Sjevtsjenko har vært bortimot verdiløse.

- Chelsea ligger på samme nivå som i fjor. Ballack og Sjevtsjenko har ikke gjort dem mer overlegne. De må jobbe knallhardt for å vinne, og klarer som regel akkurat å gjøre det, sier Ronaldo ifølge The Sun.

Vingen mener også at Chelsea vil falle sammen hvis det ikke hadde vært for manager Jose Mourinho.

- Han er en fantastisk trener og portugiser, så jeg kan ikke si noe stygt om ham. Men det kunne blitt moro å se hva som skjedde hvis han hadde forsvunnet, sier Ronaldo.

Samtidig hevder han at Chelsea-kampene fortsatt ikke har samme stilling som møtene mot Liverpool, Manchester City eller Arsenal.

- Vi er rivaler, men det er ikke på samme måte som mot noen av de tre lagene, sier han.

PS: Ronaldo innrømmer at han kan bli påvirket hvis det ikke fungerer for ham. - Jeg er destruktiv som type. Én gang ble jeg så sint at jeg plasserte en TV i et tre, og forsøkte å sparke det ned med en ball.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere