RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Scanpix)

- Chelsea er en skam

Sist oppdatert:
Les hvorfor Chelsea skjelles ut i Englands største avis.

Det har kokt rundt Chelsea den siste tiden.

Først kom de med beskyldninger mot dommer Mark Clattenburg for å ha kommet med rasistiske kommentarer mot John Obi Mikel, før de på torsdag ga Roberto Di Matteo sparken som manager i klubben.

I dagens Daily Mail blir laget fra Stamford Bridge utskjelt

- Chelsea har utvist en arrogant, griselignende og respektløs holdning i saken hvor de beskyldte Clattenburg for rasisme. Denne type handlinger fortjener at noen høyt oppe i klubben burde få sparken, skriver Des Kelly i dagens Daily Mail.

Journalisten mener Chelsea er en klubb som sparker managere og trenere uten å tenke seg om, selv om klubben har vunnet Champions League.

- De ansiktsløse styremedlemmene som har servert disse historiene til media tror de bare kan gå vekk fra det her uten å ta ansvar? Det godtar jeg ikke, skriver Kelly.

Han skriver videre at det er sjokkerende at klubben kan anklage Clattenburg for rasisme når bevisene er så tynne.

- Dette er de harde fakta: Chelsea beskylder Clattenburg for rasisme. Dette viste seg å være grundig feil. Ingen troverdige bevis ble lagt frem, og klubben har nektet å unnskylde.

- Er det ok å si at en dommer er rasist, for så å nekte å unnskylde seg? Ingen tvil om at en advokat har fortalt at klubben har en sterkere sak hvis de ikke beklager. Jeg lurer på om det var samme advokat som sa at de hadde en god sak i utgangspunktet, spør Kelly.

Engelskmannen mener klubben er styrt av en russer som kjeder seg, og som ikke har respekt for karrierer og anseelse.

- Ofte prøver jeg å lese ansiktsuttrykket til Roman Abramovitsj og lurer på hva han tenker på? Eller om han i det hele tatt har noen tanker.

Kelly mener det kun er en troverdig part i saken og at det er Clattenburg og at han håper den engelske dommerforeningen tar saken helt til rettsvesenet.

- For selv om de ikke klarer å si det selv, så håper jeg de blir tvunget til å måtte si beklager, freser Kelly.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere