RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Chelsea forbannet på Liverpool

Foto: Getty / All Over Press (2013 Liverpool FC)
Sist oppdatert:
De blå fra London setter ned foten.

I sommer sikret Liverpool seg Victor Moses på lån fra Premier League-rival Chelsea.

Liverpool-manager Brendan Rodgers har lenge hatt et bra forhold til de blå fra London, siden han selv har jobbet en lengre periode i klubben.

Moses har imidlertid ikke blitt noen suksess på Anfield og den tidligere Crystal Palace-spilleren har tilbrakt mesteparten av sesongen på benken.

De gangene kantspilleren har fått sjansen i rødt, har han heller ikke imponert nevneverdig.

Det at Moses har måttet slite benken skal angivelig være til stor irritasjon for Chelsea-ledelsen. Ifølge The Telegraph skal det herske stor misnøye med Liverpool og Rodgers.

Moses skal nemlig hatt en rekke tilbud i sommer og valgte Liverpool foran klubber som Norwich, Everton, Southampton og West Bromwich Albion.

Slik situasjonen er nå ser det heller ikke ut til at Moses kommer til å få mer spilletid i den andre halvdelen av sesongen.

Kantspilleren har kun startet åtte kamper så langt denne sesongen og har ellers måtte ta til takke med sene innhopp fra benken.

Det skal likevel være uaktuelt for de blå å hente Moses tilbake fra lån. Liverpool ønsker heller ikke å slippe spilleren før avtalen løper ut.

Manager Rodgers har i lengre tid klagd sin nød over en tynn stall og trenger nok alle spillerne han har.

I framtiden kan det imidlertid bli verre for Liverpool å hente spillere fra rivalen i London. Chelsea skal ifølge Telegraph ikke være positive til å slippe flere spillere til Anfield.

Liverpool skal angivelig ha vist interesse for å hente backen Ryan Bertrand på lån eller permanent basis, men Chelsea skal ha motsatt seg en slik avtale, ifølge avisen.

Stamford Bridge-klubben henviser til situasjonen med Moses.

Også Fulham skal være interessert i backen, og med Liverpool ute av bildet, er det ikke usannsynlig at Bertrand ender opp på Craven Cottage.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere