- Chelsea hadde nitimers krisemøte om Mourinho

UNDER PRESS: José Mourinho har ikke fått det til å stemme denne sesongen.

UNDER PRESS: José Mourinho har ikke fått det til å stemme denne sesongen. Foto: John Walton (Pa Photos)

Hevder klubben vurderer å sparke den hardt pressede manageren.

15.12.15 21:52

Daily Mail skriver tirsdag at Chelsea-ledelsen hadde et krisemøte som varte i ni timer allerede dagen etter tapet mot Bournemouth 05. desember.

Der kom de frem til at det ville være en dårlig løsning å betale José Mourinho (52) en gigantisk kompensasjon for å gi ham sparken, når det for øyeblikket er få aktuelle kandidater ledige på markedet.

Ni tap

Chelsea-ledelsen, med eier Roman Abramovitsj i spissen, skal derfor ha bestemt seg for å gi Mourinho mer tid til å snu skuta rundt.

Men det har han ikke klart. Mandag ble det en ny, stygg ripe i lakken for portugiseren da Leicester ble for sterke og vant 2-1.

Det var Chelseas niende tap i Premier League denne sesongen. Nå ligger klubben på 16.-plass, bare ett poeng over nedrykksstreken. På samme tid i fjor ledet de Premier League, og ble til slutt mestere.

Tapet førte til at Mourinho gikk hardt ut mot egne spillere i intervjuet etter kampen, der han blant annet beskyldte dem for å ikke gjøre som han ba dem om.

LES: Dette Mourinho-intervjuet vekker oppsikt

Selv ønsker han å fortsette i jobben, til tross for en sesong preget av skandaler utenfor banen og masse frustrasjon banen.

- Jeg håper å fortsette. Jeg er ikke redd for en stor utfordring, og for øyeblikket er dette virkelig en stor utfordring. Jeg vil bli, og jeg håper Roman Abramovitsj og styret ønsker at jeg skal bli, uttalte Mourinho etter mandagens kamp.

LES: Lampard forsvarer Mourinho

Til tross for den svake formen i Premier League har båtrøyene tatt seg videre i Champions League. Åttedelsfinalen i februar går mot Paris Saint-Germain.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.