RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Chelsea har kastet seg inn i kampen om Willian

Foto: Getty Images / All Over Press
Sist oppdatert:
Opplever vi en ny helomvending i Willian-sagaen?

Først så det ut til at han kom til å signere for Liverpool, så ble det klart at han nærmest var klar for Tottenham. Men torsdag kveld melder Sky Sports at Chelsea har kastet seg inn i kampen om signaturen til brasilianske Willian.

Ifølge Sky er Chelsea i samtaler med russiske Anzji om en overgang.

Flere engelske medier hevder at Willian allerede har gjennomgått en medisinsk sjekk hos Spurs, men en avtale mellom partene skal ennå ikke være signert.

Tottenham skal allerede være enige med Anzji om en overgang verdt 30 millioner pund, men nå kan altså avtalen gå i vasken skulle brasilianeren bli enig med Chelsea.

Flere medier spekulerer i om en avtale med Willian betyr at Gareth Bale allerede er solgt til Real Madrid.

London-klubben er også på jakt etter Roma-talentet Erik Lamela og flere hevder at pengene Spurs vil bruke på disse spillerne kommer fra et Bale-salg.

Spurs har allerede vært aktive på overgangsmarkedet og har hentet Paulinho, Soldado, Capoue og Chadli, som allerede har gjort sin debut for klubben i seieren deres over Crystal Palace i helgen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere