RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Chelsea jakter Huseklepp

Foto: Marit Hommedal/SCANPIX
Sist oppdatert:
Brann-stjernen kan bli Norges neste Premier League-proff.

Ifølge den engelske tabloiden The Sun, så skal Chelsea være interessert i å sikre seg Branns Erik Huseklepp.

Den anvendelige angrepsspilleren har hatt en fantastisk sesong så langt i årets Tippeliga, og har både vært en god tilrettelegger og en flittig målscorer for bergensklubben.

Chelsea-manager Carlo Ancelotti skal være villig til å punge ut nærmere 25 millioner norske kroner for å sikre seg nordmannen.

- Ingen kommentar
Huseklepps agent, Stig Lillejord, er imidlertid ikke villig til å kommentere spekulasjonene.

- Jeg er kjent med at flere klubber har Huskelepp på ønskelisten sin, men utover det ønsker jeg ikke å si noe mer konkret. Men det er selvfølgelig smigrende at han blir linket til en klubb som Chelsea, sier Lillejord til Nettavisen.

- Er Huseklepp god nok for Premier League?

- Han har tidligere vist for Brann både i Tippeligaen, og mot europeiske toppklubber at han holder det nivået. Personlig så tror jeg han er god nok for klubber i både England, Holland, Frankrike og Spania, fortsetter agenten.

- Klubber rundt i Europa er så nøye med talentspeiding, så det er ingen tilfeldigheter når de henter en spiller. Er de villig til å kjøpe han, så synes de han er god nok.

Stor Interesse
Interessen rundt nordmannen har vært stor de siste månedene, men så langt har det fortrinnsvis vært klubber fra Spania og Frankrike som har vist interesse.

Skal man tro The Sun så skal også de engelske klubbene Aston Villa og Newcastle nå ha meldt seg på i kampen om 24-åringen.

Huseklepp er tatt ut i Norges landslagstropp som møter Skottland på Ullevål onsdag, og det er ventet at Drillo vil gi ham sjansen til å vise seg fram fra start.

- For norske spillere som spiller i Tippeligaen er det å starte landskamper en bekreftelse at de holder høyt nivå. Skulle Erik starte mot Skottland i dag vil det også være en bekreftelse for internasjonale klubber at han holder høy klasse, forteller agenten.

- For Erik er det uansett viktigst å holde fullt fokus på neste kamp. Han forbereder seg alltid veldig bra til kamp, og er ekstremt flink til å nullstille seg. Det er en av hans største styrker.

Ingen De Rossi
Den engelske avisen kan også melde at Chelsea nå har gitt opp kampen om å hente den defensive midtbanespilleren Daniele de Rossi fra italienske Roma.

Blåtrøyene skal angivelig ha budt rundt 220 millioner kroner for spilleren, men Serie A-klubben har gjort det helt klart at de ikke ønsker å selge sin landslagsspiller.

– Vi ble tilbudt mye penger, men budet ble avslått. De Rossi er ikke til salgs, og vil heller ikke være tilgjengelig i fremtiden, sier Romas Bruno Conti.

Så langt har Chelsea forsterket laget med tre nye spillere. Jurij Zjirkov fra CSKA Moskva, Daniel Sturridge fra Manchester City, og Ross Turnbull fra Middlesbrough.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere