RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Chelsea øker budet på Modric

Foto: ADRIAN DENNIS (Afp)
Sist oppdatert:
Overgangssagaen rundt kroaten fortsetter.

Chelsea skal tidligere i sommer fått avslått et bud på rundt 22 millioner pund for Tottenhams playmaker Luka Modric.

De blå fra London har imidlertid ikke gitt opp håpet om å sikre kroaten i sommer og nå skal klubben ha kommet med et forbedret bud på midtbanemannen.

Spurs skal ha gitt beskjed om at det skal mye til for at klubben skal gi slipp på 25-åringen, som i mai 2010 skrev under på en ny langtidskontrakt med White Hart Lane-klubben.

30 millioner pund
Men ifølge Sky Sports skal det nå altså være et nytt bud på bordet fra Chelsea og det er ventet at manager André Villas-Bias vil strekke seg langt for å få til en avtale.

Skal man tro den engelske nyhetsformidleren vil Tottenham-styreformann Daniel Levy vurdere et salg, om budet lyder på rundt 30 millioner pund.

Tidligere mandag ble det meldt av engelske medier at Modric også vurderer å tvinge fram et salg.

Kroaten mener han har en muntlig avtale med Tottenhams styreformann om at han skal få gå om en storklubb melder sin interesse.

Ifølge kroaten selv, skal Chelsea være nettopp dette. De blå skal i motsetning til Tottenham spille i Champions League neste sesong, noe Modric legger vekt på.

- Vurderer Pjanic
Spurs-manager Harry Redknapp har tidligere innrømmet at Modric har virket noe ukonsentrert under sesongoppkjøringen i sommer på grunn av overgangsspekulasjonene.

Lyons Miralem Pjanic blir også nevnt som en mulig erstatter for Modric på White Hart Lane. Bosnieren skal være verdsatt til 9 millioner pund.

Londonklubben betalte 16,6 millioner pund da de hentet kroaten fra Dinamo Zagreb i 2008.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere