*Nettavisen* Sport.

- Chelsea la inn bud på Rooney

Foto: Getty Images / All over Press

Manchester United skal ha blitt tilbudt Juan Mata eller David Luiz, samt ti millioner pund, hevder BBC.

17.07.13 14:13

BBC melder samtidig at Manchester United avviste budet umiddelbart.

En rekke engelske medier har onsdag oppslag om at Wayne Rooney skal være sint og forvirret, noe Nettavisen omtalte tirsdag kveld.

Årsaken til Rooneys frustrasjon skal være at manager David Moyes har uttalt at Robin van Persie er Uniteds førstevalg på topp. Nederlenderen ble toppscorer i Premier League med 26 mål på 38 kamper forrige sesong.

Rooney hadde tolv mål på 27 kamper.

- Hvis vi får en skade på Robin van Persie, trenger vi Wayne Rooney. Jeg vil ha så mange valgmuligheter som mulig, uttalte Moyes.

Dette motiverte nok Chelsea til å komme med budet, som både BBC og Sky Sports hevder at londonklubben skal ha gjort.

Mest oppsiktsvekkende er det nok at Chelsea skal ha tilbudt United Juan Mata som en del av pakken. Budet skal ifølge BBC ha vært på ti millioner pund pluss enten Mata eller David Luiz.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Laurence Griffiths / Getty Images (2013 Getty Images)

- Manchester United ga raskt Chelsea beskjed om å gi seg og fortalte dem også at Wayne Rooney ikke er til salgs. Dette budskapet har klubben holdt seg til helt siden denne situasjonen oppsto, hevder Sky Sports' reporter James Cooper.

Chelsea bekrefter onsdag ettermiddag at de har kommet med et bud på Rooney, men at dette ikke inkluderte spillere.

Juan Mata var en av Chelseas beste spillere forrige sesong. Ifølge Opta Sports har spanjolen notert seg for 25 målgivende pasninger siden han kom til Chelsea.

Wayne Rooney skal ha sagt til ledelsen i United at han ikke vil akseptere at Moyes setter ham til å spille annenfiolin. Engelskmannen har to år igjen av kontrakten.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.