- Chelsea vurderer sjokksignering

VURDERER RICHARDS: Chelsea-sjef Jose Mourinho.

VURDERER RICHARDS: Chelsea-sjef Jose Mourinho. Foto: David Davies (Pa Photos / NTB scanpix)

Snuser på Manchester City-spiller.

06.01.15 08:11

The Independent er blant de engelske avisene som tirsdag skriver at Chelsea er interessert i å hente Manchester Citys Micah Richards til sommeren.

26-åringen har denne sesongen vært utlånt til Fiorentina.

Richards' kontrakt med Manchester City går ut til sommeren og han kan allerede nå gå i forhandlinger med klubber utenfor England. Fiorentina skal ha tilbudt engelskmannen en permanent kontrakt, men 26-åringen skal etter sigende ha god tid og Richards skal være kjent med interessen fra Chelsea.

José Mourinho har tidligere prøvd å hente Richards til både Chelsea og Real Madrid uten å lykkes og portugiseren skal fortsatt ha troen på backen.

Det er også ventet at Roberto Mancini og Inter er interessert i mannen med en rekke landskamper for England. Liverpool skal også følge situasjonen.

Det er ventet at Glen Johnson forlater de røde til sommeren og at klubben vurderer Richards som en potensiell erstatter på høyre back.

Richards er et produkt av Manchester Citys ungdomsakademi og var fast på laget som vant Premier League i 2012. Skader og større konkurransen på høyrebacken, føret etter hvert til at Richards fikk lite spilletid hos de lyseblå.

Richards har 13 landskamper for England.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.