*Nettavisen* Sport.

- Cisse blir Liverpools sommerkjøp

Foto: AFP/Scanpix

Liverpools manager Gerard Houllier går nå langt i å antyde at Djibril Cisse blir hentet til Anfield fra franske Auxerre i sommer.

11.03.04 15:01

En overgang verdt 170 millioner kroner er allerede i havn for 22-åringen, melder BBC Sports. Nå bekrefter Houllier at Cisse trolig blir å finne i helrødt når neste sesong sparkes i gang i Premier Leauge.

- Om han signerer, vil ikke Liverpools fans bli skuffet. Han er en spiss jeg mener har masse å tilføre Liverpool, sier Houllier til klubbens supportermagasin.

Gerard Houllier røper at Cisse har vært aktuell for Liverpool i lang tid.

- Han er en spiller vi har fulgt i tre år, og det sier litt om hvor høyt vi verdsetter ham. Han har solid hurtighet, og scorer masse mål. Fansen vil trolig vente seg mye av ham, og jeg garanterer at de ikke vil bli skuffet, sier den franske manageren.

Mister EM

Liverpools tilhengere får imidlertid ikke sjansen til å følge det som trolig blir kubbens nye spiller i EM-sluttspillet i sommer. Spissen er utestengt i fem internasjonale kamper av UEFA etter å ha sparket ned en motspiller i en U21-landskamp i november i fjor.

Men den episoden bekymrer ikke Gerard Houllier.

- Nei, det det bekymrer meg ikke. Cisse har sagt han vil spille for Liverpool, og det er en bra ting det, sier franskmannen i intervjuet med klubbens magasin.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.