RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: PA Photos/Scanpix

- City har såret og fornærmet meg

Sist oppdatert:
Emmanuel Adebayor må trolig på klubbjakt i sommer.

Mye tyder på at Emmanuel Adebayors dager som Manchester City-spiller er talte. 27-åringen var utlånt til Real Madrid forrige sesong, men skal etter planen nå tilbake til Eastlands.

Togo-spissen ble imidlertid ikke tatt ut i troppen som reiser til USA for å starte sesongoppkjøringen og nå føler den tidligere Arsenal-mannen seg svært urettferdig behandlet.

- Dette sårer meg og er en fornærmelse. Det sier også mye om Manchester City som klubb, sier spissen ifølge The Sun.

- På den ene siden ønsker City å bli den største klubben i verden, men folkene som styrer klubben oppfører seg ikke slik i det hele tatt. Ingen i klubben tør å snakke til meg ansikt til ansikt.

Adebayor ble hentet fra Arsenal i 2009, men ble etter hvert overflødig og havnet bak folk som Carlos Tévez og Mario Balotelli i kampen om en plass på laget.

27-åringen skal ha fått beskjed om at han ikke var ønsket med videre av fotballdirektør Brain Melwood.

- Jeg fikk nylig en e-post fra Brian Melwoods sekretær, en dame ved navn Claire, om at jeg skulle møte på trening den 9. juli, sier Adebayor.

- Men da jeg snakket med de andre spillerne, fikk jeg høre at de skulle reise til USA for å starte sesongoppkjøringen allerede den 8. juli, forteller han.

Måljegeren mener at dette er et klart signal på at han ikke lenger er velkommen i klubben.

- Det er tydelig at de ikke vil ham meg her. Melwood fikk bare sekretæren til å sende en e-post. Etter som jeg skjønner har dette skjedd med seks andre også, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere