*Nettavisen* Sport.

- City kan ta gull

Foto: SCANPIX.

Harry Redknapp mener Manchester City bare er to spillere fra triumf.

24.07.09 12:37

Det er fort gjort å utrope sommerens vinner på overgangsmarkedet i England. Det skal noe til å matche Emmanuel Adebayor, Carlos Tevez, Gareth barry og Roque Santa Cruz, som Manchester City-manager Mark Hughes har fått råderett over.

Nå mener Tottenham-manager Harry Redknapp at City ikke bare kan være en utfordrer til de fire store, men faktisk også legge både Arsenal, Liverpool, Chelsea og Manchester United bak seg på tabellen.

- Kan klare det
- Ikke avskriv dem. De kan klare det, sier Redknapp, ifølge Sportinglife.com.

Han forutsetter riktig nok at Hughes får på plass ytterligere et par forsterkninger, hvilket City da også jobber på spreng for å klare. For eksempel har de ennå ikke gitt opp Chelsea-kaptein John Terry.

- Hvis de får inn et par ekstra spillere, kan de være helt der oppe. Fra før har de jo folk som Shaun Wright-Phillips og Stephen Ireland, som er fantastiske spillere, poengterer Redknapp.

Slagkraftig angrep
Av åpenbare årsaker er han mest imponert over Citys offensive slagkraft.

- Det er bare å se på angrepsstyrkene deres, med spillere som Tevez, Adebayor, Santa Cruz og Bellamy. Man hadde ikke byttet bort dem mot så mange andre angrepsrekker i dette landet, konstaterer Harry Redknapp, og viser til at det har skjedd før at lag har kjøpt seg til gull.

Han drar fram Blackburns mesterlag fra 1994/95 som eksempel, og ramser opp spillere som Alan Shearer, Chris Sutton og Tim Flowers. Redknapp sier ingenting om Henning Berg.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag