- City snyter United

Foto: Ian Kington / AFP

Mens Arsenal står igjen med hendene i lomma.

30.06.11 18:20

Ifølge Sky Sports News skal Manchester City være i ferd med å sikre seg Arsenal-spilleren Samir Nasri.

Den steinrike klubben skal være villige til å legge rundt 20 millioner pund på bordet for å sikre seg franskmannen.

Uten kontrakt
Nyheten ble presentert som «breaking news» på Skys nyhetssending klokken 18 norsk tid torsdag og nyhetsformidleren regnes som en troverdig kilde.

Nasri står uten kontrakt etter neste sesong og det har blitt spekulert i om Arsenal vil selge han nå i sommer, for å få mest mulig igjen for spilleren.

24-åringen har i hele sommer blitt linket med en overgang til Manchester United, men nå ser det altså ut til at rivalen skal vinne kampen om Nasri.

City har så langt vært overraskende stille på overgangsmarkedet, men det ble varslet tidligere i sommer at manager Roberto Mancini ønsker å forsterke.

Flere vinger
Manchester United på sin side, har vært svært aktive og sikret Ashley Young fra Aston Villa, Phil Jones fra Blackburn og David De Gea fra Atlético Madrid.

Med tanke på at Old Trafford-klubben har flere gode alternativer på vingene, er det ikke sikkert at manager Sir Alex Ferguson lar seg hisse opp av Citys Nasri-bud.

Samir Nasri kom til Arsenal i 2008 og viste svært god form i den nylig avsluttede sesongen. Totalt har han spilt 124 kamper for londonklubben og scoret 15 mål.

24-åringen, med en fortid i franske Marseille, har også 22 kamper for det franske landslaget.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.