*Nettavisen* Sport.

- Corinthians vil fortsatt ha Tevez

Foto: Pa Photos/Scanpix

Argentinerens agent hevder gamleklubben ønsker den upopulære spissen.

10.10.11 20:10

Carlos Tevez har havnet i unåde på Etihad Stadium, etter at spissen nektet å bli byttet inn mot Bayern Munchen i Champions League.

City-manager Roberto Mancini har uttalt at Tevez ikke har en fremtid i klubben, og argentineren har fått en to ukers suspensjon fra fotball av sin egen klubb.

- Hvis vi vil forbedre oss som et lag, som en tropp, kan ikke Carlos spille mer for oss. Ikke under meg. Det er over. Jeg har hjulpet ham i to år og nå nekter han å spille, sier Mancini.

Nå kan det gå mot en retur til gamleklubben Corinthians, melder The Independent.

Den brasilianske klubben skal i sommer ha vært villig til å punge ut rundt 40 millioner pund for å sikre seg den målfarlige argentineren, men overgangen gikk i vasken. Den gamle Arsenal-spilleren Edu er spissens agent, og han hevder at klubben igjen er i samtaler med City om en overgang.

- Det var vanskelig å signere ham i sommer, fordi det var kort tid igjen av overgangsvinduet (overgangsfristen i Brasil går ut den 20. juli). Nå er vi her i England, og vi skal prate sammen og se på muligheten for å signere ham, sier Edu, og fortsetter:

- Vi vil se på situasjonen til Tevez, og utforske om det er mulig å gjøre en avtale. Han er veldig berømt i Brasil, alle elsker ham og fansen vil ha han, sier Edu.

Tevez har spilt 158 kamper i Premier League, og står med 69 mål.

Les også:Slik latterliggjøres Tevez

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.