RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Pa Photos/Scanpix

- Corinthians vil fortsatt ha Tevez

Sist oppdatert:
Argentinerens agent hevder gamleklubben ønsker den upopulære spissen.

Carlos Tevez har havnet i unåde på Etihad Stadium, etter at spissen nektet å bli byttet inn mot Bayern Munchen i Champions League.

City-manager Roberto Mancini har uttalt at Tevez ikke har en fremtid i klubben, og argentineren har fått en to ukers suspensjon fra fotball av sin egen klubb.

- Hvis vi vil forbedre oss som et lag, som en tropp, kan ikke Carlos spille mer for oss. Ikke under meg. Det er over. Jeg har hjulpet ham i to år og nå nekter han å spille, sier Mancini.

Nå kan det gå mot en retur til gamleklubben Corinthians, melder The Independent.

Den brasilianske klubben skal i sommer ha vært villig til å punge ut rundt 40 millioner pund for å sikre seg den målfarlige argentineren, men overgangen gikk i vasken. Den gamle Arsenal-spilleren Edu er spissens agent, og han hevder at klubben igjen er i samtaler med City om en overgang.

- Det var vanskelig å signere ham i sommer, fordi det var kort tid igjen av overgangsvinduet (overgangsfristen i Brasil går ut den 20. juli). Nå er vi her i England, og vi skal prate sammen og se på muligheten for å signere ham, sier Edu, og fortsetter:

- Vi vil se på situasjonen til Tevez, og utforske om det er mulig å gjøre en avtale. Han er veldig berømt i Brasil, alle elsker ham og fansen vil ha han, sier Edu.

Tevez har spilt 158 kamper i Premier League, og står med 69 mål.

Les også:Slik latterliggjøres Tevez

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere