RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
LITE HYGGELIG: Akkurat hva Diego Costa sa til Seamus Coleman etter sistnevntes selvmål, er usikkert. Everton-manager Roberto Martinez er uansett klar på at spissen må lære seg å respektere motspillerne sine.
LITE HYGGELIG: Akkurat hva Diego Costa sa til Seamus Coleman etter sistnevntes selvmål, er usikkert. Everton-manager Roberto Martinez er uansett klar på at spissen må lære seg å respektere motspillerne sine. Foto: Dylan Martinez (Reuters / NTB scanpix)

- Costa må lære seg respekt

Chelsea-spissen får kritikk etter smakløs målfeiring.

Diego Costa har fått en drømmestart på Chelsea-karrieren, og den brasilfødte spanjolen står med fire mål på tre kamper i Premier League etter lørdagens dobbel mot Everton.

De to scoringene var derimot ikke den eneste grunnen til at Costa kom i fokus på Goodison Park.

Etter at Eden Hazard tvingte Evertons Seamus Coleman til å sette ballen i eget mål og med det ordnet 3-1 til Chelsea, viste Diego Costa den mindre pene siden av seg selv.

I stedet for å løpe rett til lagkameratene for å feire, tok Costa turen forbi uheldige Coleman hvor han helt tydelig la igjen noen mindre hyggelige gloser.

Akkurat hva Costa sa til Everton-backen, er usikkert, men manager Roberto Martinez er klar på at Chelsea-spissens oppførsel ikke var akseptabel.

- Jeg mener at utenlandske spillere som kommer til England, må lære seg at det er en annen kultur her. Det siste man vil se er folk som er respektløse mot sine motspillere, og dette med respekt er noe han må lære seg, sa Martinez ifølge Liverpool Echo etter 3-6-tapet for londonklubben.

Chelsea-manager José Mourinho mener på sin side at det er Everton-spillerne som må gå i seg selv.

- Det eneste jeg mislikte med denne kampen var hvordan noen av spillerne deres behandlet Diego. De prøvde å provosere han slik at han skulle pådra seg kort. Jeg liker ikke slikt, mente Mouronho.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere