RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Crouch kan bli tidenes største

Foto: REUTERS
Sist oppdatert:
Peter Crouch har scoret ti mål på sine ti siste landskamper. Nå tror Steven Gerrard lagkameraten kan bli tidenes engelske landslagsspiss.

Liverpool-kapteinen kaller 25-åringen en «fryktinngytende god spiss», og tror den hengslete angriperen i løpet av karrieren kan innta posisjonen som Englands mestscorende landslagsspiss.

Rekorden innehas av legende Bobby Charlton, som scoret hele 49 ganger i løpet av sine 106 landskamper. Peter Crouch er oppe i ti fulltreffere, etter sine to scoringer i lørdagens EM-kvalik mot Andorra. Åtte av målene er for øvrig kommet i fire kamper på Old Trafford.

- Peters målteft er skremmende. Han er en strålende spiss. Jeg håper han tar Bobby Charltons rekord. Hvis han får tillit på landslaget i fremtiden, kommer han til å fortsette å score, sier Gerrard til Daily Mirror.

Peter Crouch har virkelig fått en ny tilværelse som fotballspiller den siste tiden. Før VM buet Englands-fansen mot ham. Nå er han en kultfigur og en helt i fotballens hjemland.

Nå innrømmer også Crouch selv at han har Charltons rekord i kikkerten.

- Steven Gerrard fortale meg om Bobby Charltons rekord i garderoben etter kampen. Jeg koser meg om dagen, og må bare holde det gående slik som nå. Jeg elsker å spille for England. Vi angriper mye og jeg vet jeg vil komme til sjanser, sier han til tabloiden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere