*Nettavisen* Sport.

- David Villa klar for Spurs

Foto: Manu fernandez / AP / NTB scanpix

Det hevder spanske medier.

David Villa var en gang i tiden regnet som en av verdens desidert beste spisser. Skadeproblemer de siste årene har imidlertid satt 31-åringen noe tilbake.

Barcelona-spilleren er likevel en populær mann på overgangsmarkedet, og flere engelske klubber har blitt koblet til spissen den siste tiden.

Arsenal har blitt nevnt og ikke minst Tottenham har blitt nevnt. Nå melder spanske medier at 31-åringen skal være klar for sistnevnte klubb.

Radiostasjonen Cadena SER er blant dem som melder dette. Sportsavisen Sport, som følger Barcelona tett, skriver det samme torsdag formiddag.

Villa har slitt med spilletid i Barcelona denne sesongen, og det har derfor ligget litt i kortene at veteranen skulle flytte på seg i sommer.

Allerede i januarvinduet ble det meldt at spissen var på vei til en engelsk klubb, men den gang ble det aldri noen overgang.

Spissen har kun ett år igjen av kontrakten med Barcelona, og slik sett er det også naturlig at katalaneren er villig til å slippe veteranen.

Det spekuleres i at Tottenham må ut med rundt 100 millioner kroner for 31-åringen.

Villa kom til Barcelona i 2010 og har tidligere spilt for klubber som Valencia, Real Zaragoza og Sporting Gijon. Han har også en lang rekke landskamper for Spania.

Han står bokført med 50 landslagsmål for Spania og er nasjons mestscorende gjennom alle tider.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.