RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images/All over Press

- De eksisterer ikke så lenge jeg er sjef

Sist oppdatert:
Portugal-sjefen nekter å hente tilbake José Bosingwa og Ricardo Carvalho til EM-sluttspillet.

Portugals landslagssjef Paulo Bento har ingen planer om forsoning med to av sine største forsvarsstjerner, José Bosingwa og Ricardo Carvalho, før EM i Ukraina og Polen neste sommer.

- Den eneste måten de to kan oppleve EM er som tilskuere. Jeg er ikke interessert i temaet, og for meg eksisterer ikke de to så lenge jeg er sjef, sier landslagssjefen i følge Daily Mirror.

Det har lenge murret blant Portugals landslagsspillere om Bentos lederstil.

- Latet som han var skadd
Sjefens vrede mot Carvalho er imidlertid mer forstålig enn konflikten med Bosingwa. Real Madrid-spilleren havnet i unåde etter at han forlot treningsfeltet i protest fordi sjefen ikke ville bruke han i EM-kvalifiseringskampen mot Kypros i september i år.

Bosingwa skapte harme da han, ifølge Bento, lot som han var skadd før privatlandskampen mot Argentina sist vinter for å «slippe» å spille mot Lionel Messi.

- En profesjonell fotballspiller kan aldri late som han er skadd for å unngå å bli innkalt til landskamp. Det er veldig alvorlig, forklarer Bento.

- Grunnløse påstander
Før de to avgjørende omspillkampene mot Bosnia gikk Bosingwa ut i portugisisk media og kalte påstandene totalt grunnløse.

Portugiseren ble byttet ut etter 73 minutter av kampen mellom Chelsea og Liverpool helga før landskampen mot Argentina. Backen var heller ikke i Chelsea-troppen i kampene etter landslagspausen den gang på grunn av skaden.

Likevel påstår altså Bento at Bosingwa bare lot som han var skadd i denne perioden. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere