RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- De er alle helter

Sist oppdatert:
Nøkterne Bosse Johansson var meget stolt over sine egne menn etter finaleseieren over LSK. Bare én mann fikk pepper.

ULLEVAAL (TV2 NETTAVISEN): LILLESTRØM – MOLDE 2-4:

- I dag er de helter alle mann, sa en glad Bosse Johansson etter finaleseieren over Lillestrøm, og pekte ut en etter en i en jubelfylt Molde-garderobe.

- Stian (Ohr) var jo helt utrolig i dag, sa den ”Farbror-beskrevne” Molde-sjefen, og gikk videre og hyllet de andre på veggrekka, en etter en, uten å ville trekke frem noen spesielle helter eller syndebukker slik et samlet aviskorps alltid drømmer om.

Kun én mann fikk gjennomgå – mannen i svart, Brage Sandmoen fra Kjelsås.

- Han blåste jo i hytt og pine, og hvordan han kunne dømme straffe på den situasjonen på overtid, er helt uforståelig, sier den ellers så sindige svensken, før han ror seg inn igjen og gleder seg over seieren.

- Cupen i Norge er noe helt annet enn i Norge. Jeg fikk IFK til finalen i fjor, vi spilte mot Djurgården, men det var bare 14.000 der, og vi dro opp og ned fra Gøteborg samme dag.

Ullevaal-opplevelsen søndag var noe helt annet.

- Uten å ville sammenligne med noen av de andre tingene jeg har opplevd, dette var stort, og noe helt annet enn det jeg er vant med i fra svensk cupfotball, innrømmer Johansson, som lenge var aktuell som Arne Erlandsens arvtaker i LSK.

Uklar fremtid
Bosse Johansson har en lang trenerkarriere bak seg, blant annet var han Danmarks trener under EM i 2000. Fortsatt nekter han å svare på om han fortsetter i Molde etter denne sesongen.

- Jeg har en jobb å gjøre her, og den skal jeg gjøre ferdig, sier han, og tenker selvfølgelig på kvalifiseringskampene mot Moss som Molde straks skal ut i.

Og tross 120 tøffe minutter på en meget krevende Ullevaal-matte, så mener Molde-treneren dette var den optimale oppladningen.

- Man kan lade opp fort, både fysisk og psykisk. Dette var akkurat den oppladningen vi trengte foran Mosse-kampen neste helg, mener eliteseriens desidert roligste trener.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere