- De favoriserer Liverpool

Foto: (EPA/Scanpix)

David Moyes med brannfakkel før onsdagens lokalderby.

04.02.09 10:21

2 x 1-1. Én gang i serien. Én gang i FA-cupen. Onsdag møtes Liverpool og Everton til returkamp i sistnevnte cup, denne gangen på Evertons hjemmebane og David Moyes snakker rett fra levra før oppgjøret.

For når Liverpool-manager Rafael Benitez´ konspirasjonsteorier fastslår at Manchester United favoriseres i gullkampen, så hevder Moyes at Liverpool favoriseres i byderbyene mot Everton.

- Liverpool har fått det meste som de ønsker. Vi gir alltid alt, men når vi møter spillere som ligger på bakken og maser om kort og at dommerne ikke får med seg taklinger, så er det vanskelig. Men vi kommer til å fortsette. Vi lar oss ikke provosere, sier han til The Times.

Moyes hevder at Javier Mascherano forsøkte å få Tim Cahill utvist i forrige kamp mellom de to lagene. Mascherano gikk nemlig over ende etter en duell med Cahill, som allerede hadde fått gult, og argentineren forsøkte å få dommeren til å gi ham et nytt gult.

Everton-manageren mener egentlig at Mascheranos forsøk burde gitt argentineren gult. I tillegg mener han at Everton ble snytt for straffe da Álvaro Arbeloa så ut til å felle Steven Pienaar.

Så spørs det om utspillet påvirker onsdagens dommer, Alan Wiley.

Det er imidlertid ikke bare årets kamper Moyes er oppgitt over. Everton har fått åtte spillere utvist i de siste 15 kampene mot Liverpool. Sistnevnte har kun fått to. I fjor mente Moyes at Dirk Kuyt burde blitt utvist for en takling av Phil Neville, og at Joeleon Lescott skulle hatt straffe da han ble lagt i bakken av Jamie Carragher i kampen Liverpool vant 2-1.

- Vi er overhodet ikke noen engler, men det må alltid være rettferdig likevel, sier han.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Liverpool

Mest lest på Sport

Annonsebilag