RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- De fortjener ikke nedrykk

Sist oppdatert:
Tottenhams manager Martin Jol var imponert over West Bromwich etter den uavgjorte kampen på White Hart Lane.

TOTTENHAM - WEST BROMWICH 1-1: Tottenham klarte 2-2 på Anfield sist, og mange Spurs-fans så vel for seg at West Bromwich skulle bli grei skuring hjemme i London. Men Bryan Robson har omsider fått WBA i gir, og med poenget på White Hart Lane er laget over nedrykksstreken.

Og det var på ingen måte ufortjent at bortelaget fikk med seg ett poeng. De tok også ledelsen midtveis ut i første omgang da Zoltan Gera scoret fra 20 meter.

Tottenham hadde ikke et eneste skudd på mål i første omgang, og virket tafatte fremover på banen. West Bromwich lyktes til fulle defensivt, og hadde også ballen en god del av tiden.

Tre spisser
I pausen hadde Tottenham-manager Martin Jol fått nok av tafatt angrepsspill, og han satte inn den egyptiske spissen Mido. Med han, Defoe og Keane på banen samtidig fikk WBA mer trøbbel, og Robbie Keane utlignet tidlig i andre omgang.

Etter dette måtte bortelaget bruke mer krefter på å forsvare seg, men det gjorde de godt. Poengene ble derfor broderlig delt.

Etterpå var Jol raus.

- De jobbet hardt. Man kan ikke si at man skal vinne sånne kamper, for de er et godt lag, sa Spurs-sjefen.

- De fortjener ikke å kjempe mot nedrykk sånn som de spiller, sa han ifølge Sportinglife, og la til at han håper de gjør det godt, det er tross alt en av hans tidligere klubber¿

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere