Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- De har fortsatt litt å lære

Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Haugesund vant enkelt da Sandnes Ulf så rødt.

HAUGESUND - SANDNES ULF 3-1:

Haugesund vartet opp med offensiv, underholdende fotball da de slo Sandnes Ulf med 3-1 i eliteserien søndag. Gjestene fra Sandnes så rødt i jakten på sin fjerde strake seier.

Allerede etter 41 minutters spill fikk Henrik Furebotn marsjordre etter en stygg takling av Dusan Cvetinovic.

Nettopp Cvetinovic har blitt en viktig tilvekst i Haugesund-laget. Han kom til klubben som Bosman-spiller, og i sin annen opptreden headet serberen inn 2-1-scoringen rette før det var spilt en halvtime av matchen.

- En viktig seier
- Dette var en viktig seier og det var fint at jeg kunne bidra denne gangen. Dermed fikk jeg rettet opp den straffen jeg lagde sist mot Sogndal, sa Cvetinovic.

Den 24-årige midtstopperen har tidligere spilt for Vaduz (Liechtenstein) og Grasshoppers (Sveits). Sammen med Umaru Bangura har Haugesund fått på plass et bunnsolid midtstopperpar.

Han roste Daniel Bamberg for den fint slåtte corneren som han styrte inn med hodet.

Haugesund-trener Jostein Grindhaug roste midtstopperparet.

- Men de har fortsatt litt å lære, og av og til synes jeg Cvetinovic er noe nonchalant, mente han.

Drømmeåpning
Sandnes Ulf fikk en drømmeåpning med scoring allerede etter to minutters spill. Fredrik Torsteinbø fikk et innlegg fra venstrekanten som han kontrollert satte til side for Per Morten Kristiansen i Haugesund-målet.

Fem minutter senere sørget Daniel Bamberg for utligning med et frispark fra rundt 20 meter som skiftet retning og satte gjestenes målvakt Sean McDermott sjakk matt.

Dusan Cvetinovic sørget for Haugesund-ledelse etter 29 minutter spill. Hjemmelagets nyttige midtstopper headet ballen i mål fra kort hold etter corner.

Med knottene først
Rett før pause måtte Henrik Furebotn ut av banen til en tidlig dusj. Sandnes Ulfs angriper skled inn med knottene først på Dusan Cvetinovic og fikk rødt kort direkte. Gjestene var nede på ti mann etter 41 minutters spill.

I annen omgang presset Haugesund på for flere scoringer, og uttelling ble det da David Myrestam klinket inn 3-1-scoringen med venstrebeinet i det 76. spilleminutt.

Treneren til Sandnes Ulf var skuffet etter oppgjøret.

- Vi var med på notene en god stund, inntil batteriene gikk tomme, sa Sandnes-trener Asle Andersen.

Han mente dessuten at det var strengt å idømme rødt kort direkte til Furebotn for taklingen på Cvetinovic. (©NTB) (©NTB)

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!