RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- De kan tro hva de vil om oss

Foto: Matthew Peters / Getty / All Over Press
Sist oppdatert:
Robin van Persie tror suksessen vil fortsette under David Moyes.

Etter å ha brakt suksess til den røde delen av Manchester de siste 27 årene, var det altså slutt for sir Alex Ferguson etter sist sesong.

At trofeene skal komme like hyppig under David Moyes, har mange vært skeptiske til, ikke minst på grunn av den nye managerens foreløpige mangel på nysigneringer.

Ikke svakere
Robin van Persie og resten av lagkameratene er imidlertid selvsikre, og insisterer på at suksessen vil fortsette under Moyes.

- Selvfølgelig kan folk få tro hva de vil om United, og de tror kanskje at vi er svakere nå. Men hva andre tror bryr vi oss ikke om, forsikrer mannen som ble Manchester Uniteds toppscorer forrige sesong, og som er en av dem som helst bør prestere på samme nivå den kommende, dersom ligatrofeet skal forsvares.

- Det som betyr noe for oss, er hvordan vi jobber, og tro meg, vi jobber knallhardt for å bli bedre. Det er en stor utfordring for oss (med ny manager), og en vi ser fram til, fortsetter nederlenderen til The Telegraph.

Bra nok spillere
Mannen som United-fansen umiddelbart trykket til sine hjerter etter fjorårets overgang fra Arsenal, virker heller ikke å være spesielt stresset over Moyes nederlag på overgangsmarkedet, der han har tapt kampen om blant andre Thiago Alcantara.

- Vi har en fantastisk gruppe spillere som er i stand til å fortsette å vinne, sier Mitt mål er å alltid gjøre det bedre enn i går, og hvis noen tror at jeg er fornøyd etter å ha vunnet Premier League, kan jeg forsikre dem om at jeg vil ha mer. I fjor vant vi ligaen, men denne gangen vil vi vinne enda mer, forteller han.

Manchester United serieåpner borte mot Swansea 17. august.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere