*Nettavisen* Sport.

- De kommer til å bomme stygt

Foto: Erlend Aas/Scanpix

Erik Huseklepp til alle de som tror Brann må kjempe i bunnstriden.

24.03.11 09:56

SANDEFJORD (Nettavisen): 13. plass. Det er det beste Brann kan håpe på i år, ifølge tabelltipset til de største norske mediene.

Nettavisen tippet bergenserne på 14. plass.

Men det er selvsagt en viss sjanse for at norske medier tar feil, igjen, og Brann overbeviste stort i seriepremieren mot Rosenborg. Da satte de den største gullfavoritten på plass etter en fortjent 2-1-seier i Bergen.

- Ikke i nærheten av nedrykk
Erik Huseklepp, som er en av flere Brann-profiler som har forlatt Bergens-klubben i vinter, er overbevist om at tabelltipperne og skeptikerne bommer.

- Det blir litt annerledes i år. De bygger opp noe nytt, men jeg har troen på at de kan få det til, og tror i alle fall ikke på tabelltipsene om at de ender så langt nede, sier han til Nettavisen.

- Jeg tror Brann kommer til å overraske og ende høyt på tabelllen, selv om det er vanskelig å si nøyaktig hvor høyt. Jeg vil helst slippe å komme med et konkret tips, fortsetter han.

- Men de som tipper dem på nedrykk eller i nedrykksstrid, de kommer til å bomme stygt. Jeg tror ikke Brann rykker ned. Jeg tror ikke de kommer til å være i nærheten av å gjøre det, heller.

- Burde vunnet mer mot RBK
Han lot seg selvsagt imponere av 2-1-seieren over Rosenborg.

- Det var en veldig bra start, og det er fantastisk sterkt å slå det laget som de fleste tror vinner serien igjen. Ja, Rosenborg har mistet noen spillere, men det har Brann også. Derfor var det en sterk prestasjon, sier han.

- Det viktige nå er imidlertid at de følger opp. Den seieren må ikke bli noen hvilepute. Det var tre poeng. Nå handler det om å bruke den seieren til å få flyt videre. Det spesielle var jo også at de ikke var heldige. De burde heller slåttt Rosenborg med mer, sier han.

De neste dagene handler det imidlertid ikke mest om Brann. Nå handler det om landslaget og lørdagens kamp mot Danmark. Huseklepp starter trolig på høyrekanten i Norges 4-5-1-system.

- Jeg gleder meg veldig, og jeg merker at oppstyret rundt er stort. Det er større enn mot Portugal, selv om den kampen ble veldig spesiell for meg i og med at det var min scoring som avgjorde, sier han.

Og drømmer selvsagt om å komme på scoringslista også mot danskene.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.