*Nettavisen* Sport.

- De kunne anmeldt meg

Leicester-manager Micky Adams tror det like gjerne kunne vært han som ble anmeldt for voldtekt og ikke de tre andre Leicester-spillerne.

16.03.04 08:32

Manageren føler seg sikker på at tiltalen mot Paul Dickov, Frank Sinclair og Keith Gillespie kommer til å bli droppet i løpet av kort tid. Da de tre afrikanske kvinnene anmeldte den angivelige voldtekten til politiet, kunne de ikke si hvem det var som hadde stått for overfallet.

Samlet inn pass
For å ha mulighet til å identifisere spillerne måtte derfor manager Micky Adams samle inn samtlige pass, slik at kvinnene kunne plukke ut gjerningsmennene utfra bilder.

- Slik saken ble behandlet i Spania, kunne det like gjerne ha vært jeg som ble anmeldt. Hvis jeg hadde lagt ved mitt og trenerteamet sine pass sammen med de 21 jeg ga til politiet, kunne det vært en av oss jentene plukket ut, sier han til The Sun.

Leicester-manageren er ikke imponert over det spanske politiets fremgangsmåte.

- Slik det er nå, har vi tre spillere med hodet i gapestokken uten å være skyldig i noe. Jentene hadde 21 passbilder å se på. Hvem var det? Se etter. Han ser ut som han jeg tror det var, så jeg tar ham. Ikke glem Southampton-episoden i Malmö for noen år siden da Mark Wright ble plukket ut når det var en annen. Så enkelt kan det skje, sier han.

Over i løpet av ti dager
Og Adams er sikker på at saken er ute av verden innen kort tid.

- Jeg må stole på det jeg er blitt fortalt om noen av bevisene som ennå ikke er kommet ut i offentligheten, men forhåpentligvis er det over i løpet av de neste ti dagene, sier han.

Han er sikker på at trioen er uskyldig.

- Jeg snakket så vidt med dem i morges, og alt de er skyldig i i øyeblikket, er å ha tatt en drink sent på kvelden, noe som ikke er det mest alvorlige lovbruddet som er gjort, sier Adams.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.