- De må bestemme om jeg er rett for dem

BER OM STØTTE: Pep Guardiola mener Bayern München må bestemme seg om han er rett trener for klubben.

BER OM STØTTE: Pep Guardiola mener Bayern München må bestemme seg om han er rett trener for klubben. Foto: Odd Andersen (Afp)

Pep Guardiola ber Bayern München-ledelsen bestemme seg.

Pep Guardiola ber om støtte fra klubbledelsen etter 4-0-tapet mot Real Madrid i Champions League-semifinalen.

- Klubben må bestemme seg for om treneren er den rette for klubben. Jeg kommer ikke til å endre min mening om klubben og folket som jobber her etter ett tap. Jeg føler meg som en del av denne klubben, og vil gjøre mitt beste med mine ideer, sier Guardiola på en pressekonferanse fredag.

Spanjolen har vært koblet til Manchester United etter at David Moyes fikk sparken, men en rekke aviser hevder at nederlenderen Louis van Gaal vil ta over den ledige jobben på Old Trafford etter sommerens fotball-VM.

Guardiola sier selv at han ønsker å fortsette som Bayern München trener i mange år fremover. Og til tross for ha blitt slått ut i semifinalen i Champions League, er spanjolen fornøyd med resten av sesongen.

- Vi viste mye bra og jeg er fornøyd med troppen. Vi har spilt utmerket med dette systemet og disse spillerne. Nå ligger fokuset på å vinne de to siste kampene i Bundesliga, før cupfinalen mot Dortmund, sier Guardiola.

Bayern München møter Hamburg i neste seriekamp. Det tyske storlaget har allerede sikret seg seriemesterskapet i Tyskland.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.