RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- De mangler respekt for spillerne

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Arsène Wenger skyter fra hofta.

Lørdag møtes Liverpool og Arsenal til dyst på Anfield. Kampen er viktig med tanke på fjerdeplassen i Premier League.

Plasseringen gi mulighet for Champions League-spill og begge de to storklubbene er nok lystne på den gjeveste europacupen neste sesong.

Av de to klubbene ligger Arsenal best an. Londonlaget står med 46 poeng etter 26 kamper og ligger med det nettopp som nummer fire i Premier League.

Begge er usikre
Liverpool på sin side ligger helt nede på sjuendeplass, med 39 poeng, og er derfor avhengig av tre poeng i lørdagens møte i Beatles-byen.

Slik sett er det kanskje godt nytt for de røde at både Thomas Vermaelen og Robin van Persie er usikre for Arsenal til kampen på Anfield.

Det opplyste manager Arsène Wenger på en pressekonferanse fredag ettermiddag. Det vil trolig bli tatt en avgjørelse på om de to spiller lørdag.

- van Persie har problemer med lysken og det er noe vi må vurdere, sier Wenger som selvfølgelig var misfornøyd med at stjernene måtte spille landskamp onsdag.

- Vi har også problemer med Vermaelen og vi vil kikke nærmere på det fredag kveld, fortsetter franskmannen.

- Lite respektfullt
van Persie, som har bøttet inn mål denne sesongen, spilte 45 minutter mot England onsdag, mens Vermaelen spilte 90 minutter for Belgia mot Hellas.

- Personlig synes jeg disse vennskapskampene bare blir vanskeligere og vanskeligere å akseptere, sier Wenger.

- Jeg skjønner ikke hvorfor våre spillere måte når de slet med småskader fra før. Det er lite respektfullt overfor spillerne, sier han.

Aaron Ramsey er også skadet og vil ikke spille kampen mot Liverpool, mens Abou Diaby og Tomas Rosicky begge vil være klare til kampen, opplyser Wenger.

Både Liverpool og Arsenal hadde en god forrige helg. Liverpool slo Cardiff i ligacupfinalen, mens «The Gunners» slo erkerival Tottenham med 5-2 på Emirates.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere