*Nettavisen* Sport.

- De overreagerer, overreagerer og overreagerer

Foto: Andrew Matthews / PA / NTB scanpix

Fernando Torres mener han får for mye kritikk.

Mye har blitt sagt og skrevet om Fernando Torres etter hans overgang fra Liverpool til Chelsea i 2011.

Torres ble sett på som én av verdens beste spisser da han tok turen fra Beatles-byen til London, men har ikke fått det til like bra på Stamford Bridge.

Siden overgangen, som var verdt svimlende 50 millioner pund, har Torres nettet 15 ligamål for de blå. I Liverpool lagde han 65 ligamål på 102 kamper.

Det er ikke bare måltørke som har vært et problem for Torres i Chelsea. Han har også måttet tåle mye kritikk fra både supportere og mediefolk.

- Overreagert
I et intervju legger ikke spanjolen skjul på at han har følt seg en smule utsatt de siste sesongene. Når ting har gått galt, har Torres ofte fått skylden, mener han selv.

- Jeg har følt det slik fra første dag. Det er litt fordi situasjonen i klubben har vært som den er, og litt på grunn av hvordan det har gått for meg, sier spissen ifølge The Independent.

- Folk har overreagert på det meste. De overreagerer når jeg bommer på en sjanse, overreagerer når jeg får rødt kort, og overreagerer når jeg treffer tverrliggeren i stedet for mål.

Den tidligere Liverpool-spissen skulle ønske at også noe av det positive han har bidratt med i blått kunne blitt trukket fram i ny og ne.

- De snakker aldri om noe positivt. Helt fra første dag i Chelsea og fram til i dag har det vært på denne måten, mener måljegeren.

- Sist sesong var faktisk bra. Jeg scoret en rekke mål og det gjorde at vi var med å kjempe om trofeer, men om du spør folk, så vil de si at jeg kunne og burde spilt bedre. Det er som jeg allerede har sagt. Når det gjelder meg så er det positive så som så, mens det negative ofte blir veldig ille, sier Torres.

- Plager meg ikke
Selv om Chelsea betalte store penger for Torres, avviser spissen at dette har økt presset på ham. 29-åringen sier han er vant til et slik press.

- Prislappen har aldri vært et problem. Da jeg gikk fra Atlético Madrid til Liverpool betalte også de masse penger. Det var samme situasjon, og plaget meg aldri, sier spissen.

- Det bryr meg heller ikke nå. Alle snakker som om det skulle plage meg, men det gjør det ikke, sier Torres ifølge The Independent.

Fernando Torres har fått en del spilletid i Premier League under José Mourinho denne sesongen - 233 minutter - men står fortsatt uten scoring i ligaen denne høsten.

Chelsea har imidlertid fått en god åpning på sesongen og har samlet 14 poeng på de sju første kampene. bare Arsenal og Liverpool ligger foran londonklubben på tabellen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag